Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Карта вболівальника від банку Михайлівський. Переваги і недоліки

"Карта вболівальника" від банку Михайлівський – один з найпопулярніших продуктів фінансової установи. Вона призначена для справжніх уболівальників збірної України з футболу. Її господарі володіють правом першочергового права на купівлю квитків. Також від збірної України дуже часто розігруються ексклюзивні подарунки, тому власник "карти вболівальника" від банку Михайлівський має повне право брати участь у їх розіграші. Наступна перевага – участь у спеціальних пропозиціях та футбольних акціях. Оформивши таку картку, після першої по ній операції на рахунок буде зараховано 55 гривень. Кредитний ліміт такої картки складає 50 000 гривень. Купуючи квитки на матч збірної України онлайн, сайт ufi.com.ua банк повертає 10% тому. Це одне з перших переваг володаря "карти вболівальника" банку Михайлівський. До речі, пільговий період користування кредитними коштами складає 60 днів. Існують і додаткові переваги картки. По-перше, оплачуючи будь-яку операцію в мережі Інтернет або в торговельній мережі, власнику карти "Вболівальника" повертається 0,5% від будь-якої операції і 25% річних на залишок власних коштів на рахунку. Також існує знижка та в мережі партнерів. У тому випадку, якщо у власника "карти вболівальника" позитивний залишок на рахунку, власник картки отримає високий відсоток. І останнє: власні кошти можна зняти без комісій в мережі "АТМоСфера" та банкоматах банку.

"Карта вболівальника" від банку Михайлівський

Як оформити карту вболівальника" від банку Михайлівський?

Для оформлення картки "Вболівальника" від банку Михайлівський потрібен паспорт громадянина України і ідентифікаційний податковий код. Як правило, необхідно враховувати вікову категорію. Вболівальнику має бути від 18 до 65 років. З ним працює кредитний менеджер або в офісі, або онлайн. Він перевіряє надану інформацію. Тому всі дані повинні бути точними. Це – ПІБ, дата народження, номер телефону та бажана сума кредиту. Якщо ці дані виявляються вірними – "карта вболівальника" від банку Михайлівський буде оформлена.

Для оформлення "карти Вболівальника" потрібно прийти в будь-яке відділення банку Михайлівський. Подати заявку на її отримання може кожен. Для цього немає потреби виходити з дому, все можна зробити на сайті банку. Допомогти можуть і самі агенти банку Михайлівський. У таких випадках кредитний менеджер дзвонить майбутньому власникові карти, уточнюючи всі необхідні відомості.

Банк на основі наданих Клієнтом відповідно до вимог Законодавства документів відкриває Клієнту рахунок у валюті, що вказана в Заяві, випускаючи і надаючи Клієнтові карту. Клієнт, у свою чергу, дає згоду, що ліміт встановлюється згідно з рішенням Банку, при цьому він  погоджується, що Банк має право в межах установленого їм ліміту протягом строку дії Договору здійснювати блокування коштів на рахунку для здійснення Банком договірного списання коштів з рахунку в рахунок виконання грошових зобов'язань Клієнта перед Банком, третіми особами, у тому числі страховими компаніями. Тому, отримати "карту "Вболівальника" не проблема. Для цього необхідно її просто оформити будь-яким способом. За часом процес оформлення картки  займає приблизно 20-30 хвилин, термін її дії – 2 роки.

Як активувати карту вболівальника" від банку Михайлівський?

Одержавши карту вболівальника" від банку Михайлівський на руки, її необхідно активувати. Зазвичай це прийнято зробити відразу наступними способами:

  • За допомогою SMS, відправивши повідомлення з текстом ACTIVE+ останні чотири цифри номера карти вболівальника".
  • Або зателефонувавши на автоматизовану систему обслуговування клієнтів банку (0-800-30-40-40), слідуючи далі голосовим підказкам менеджера.
  • Кияни можуть зателефонувати ще по одному номеру телефону – (044) 594-94-24, дочекавшись відповіді оператора, Вам представиться можливість пройти процедуру верифікації, таким чином, активуючи карту.
  • Ще один спосіб активувати карту вболівальника" - через банкомат. Для цього її необхідно вставити і ввести пароль.

Вартість оформлення та обслуговування "карти вболівальника" від банку Михайлівський

Комісійну винагороду за оформлення та обслуговування "карти Вболівальника" від банку Михайлівський нічого не коштує, тобто ця послуга не тарифікується, також, як і операції по оплаті придбаних товарів у торговій мережі та мережі Інтернет. Однак, комісійна винагорода за оформлення неактивного рахунку складає щомісяця 10 грн.

Як зняти готівку з "карти вболівальника"? Де можна зняти гроші?

Готівку з "карти вболівальника" можна зняти або в банкоматі, або через касу. Комісійна винагорода за видачу готівки з рахунку в межах залишку власних коштів на рахунку клієнта в банкоматах і касах мережі банку Михайлівський не тарифікується, в той час як з кредитного рахунку воно становить 4,9% або 25 хв грн.

Ніяких додаткових платежів при отриманні готівки через касу не існує. Для того, щоб отримати готівку в касі, при собі необхідно мати "карту вболівальника" та паспорт для ідентифікації особистості.

Поповнення рахунку готівкою або безготівковим способом не тарифікується.

Готівка з "карти вболівальника"

Вартість зняття готівки з картки через банкомати

Одним з важливих питань залишається переведення в готівку грошей. Здійснюючи операції по рахунку в межах залишку власних коштів на рахунку, клієнт має можливість зняти їх у банкоматах банків-партнерів (мережа Атмосфера). Тут теж немає тарифікації. Звертаючись в банкомати та каси інших українських банків та банків-партнерів, комісія для власника карти вболівальника" становить 1,5%+5 грн, не враховуючи саму комісію цього банку. До речі, відсоток тарифікації в банкоматах і касах закордонних банків складає 1%+30 грн, не враховуючи комісії цього банку. Перевищивши щомісячне кількість операцій, що безпосередньо стосуються зняття готівки з рахунку, мова йде про 25 000 грн., комісійна винагорода становить 1,5%+5 грн. У разі, якщо готівка знімалися з кредитного, тут комісія становила 4,9% або мінімально - 25 грн.

Кредитний ліміт по карті вболівальника" від банку Михайлівський?

Зазвичай розмір кредитного ліміту по карті вболівальника" визначає кредитний комітет банку Михайлівський. Майбутній власник "карти вболівальника" має можливість самостійно вказати бажаний ліміт, заповнюючи заявку. Для цього йому потрібен паспорт та ідентифікаційний код. Що стосується суми  максимального кредитного ліміту, вона складає 55 000 гривень. У тому випадку, якщо у клієнта є необхідність отримати кредитний ліміт на суму, яка набагато більше, йому потрібно надати довідку про заробітну плату за останні 6 місяців. Заявку на підвищення кредитного ліміту зазвичай подають кожні три-чотири місяці.

Є на кредитній карті пільговий (грейс) період?

На "карті вболівальника" є пільговий період. Він становить 60 днів. Протягом цього часу у клієнта карти є можливість погасити кредит, не сплачуючи відсотки. У тому випадку, якщо оплатити кредит у  пільговий період не вийде, на нього нараховується процентна ставка, розмір якої стандартний. В тому числі потрібно завжди пам'ятати про щомісячний мінімальний платіж.

Порядок погашення кредиту по "карті вболівальника" від банку Михайлівський

Стандартна (або базова) процентна ставка по "карті Вболівальника" від банку Михайлівський дорівнює 3 % на суму заборгованості, але не менше 50 грн. Процентна ставка на операції готівки становить 5%.

Прострочили оплату по "карті вболівальника" від банку Михайлівський. Що буде?

У тому випадку, якщо виникла прострочення більше, ніж місяць, банк нараховує  штраф.  Оплата за кожен пропуск мінімального платежу становить 100 грн. Розмір відсотків, що нараховуються на прострочену заборгованість, складає 5%. Вона нараховується на фактичну суму простроченої заборгованості та розрахунку % місячних. Тому, заборгованість завжди необхідно гасити. Далі можливі штрафні санкції та пеня, яка нараховується щоденно.

Щоб більш детально дізнатися про штрафні санкції, які застосовуються конкретно до вашої карті вболівальника", досить звернутися у відділення банку Михайлівський або зателефонувати на "гарячу лінію".

Що стосується пені, її списують у момент списання відсотків з карткового рахунку, а от штраф потрібно сплатити окремо і в першу чергу. У результаті виходить наступне: при внесенні будь-якого платежу спочатку списують пеню, потім відсотки і лише в кінці саму заборгованість. Точну суму можна дізнатися у співробітників банку Михайлівський.

Як покласти гроші на карту вболівальника" від банку Михайлівський?

Поповнення карти вболівальника здійснюється через мережу терміналів самообслуговування або касу в будь-якому відділенні банку Михайлівський. Щоб покласти гроші на картковий рахунок в касі, необхідна картка та паспорт. Якщо карта вболівальника не з Вами, потрібно просто знати її номер.

Сучасні способи обслуговування кредитних карт дозволяють з легкістю контролювати рух фінансових коштів на картковому рахунку. У разі, якщо необхідна виписка по карті, її можна зробити двома способами:

  • В терміналі самообслуговування, або банкоматі від банку Михайлівський. Пункт "Банківські операції", підпункт "Виписка по карті". Інформацію можна переглянути прямо з екрана термінала або  отримати її в паперовому варіанті. Ця послуга безкоштовна.
  • У будь-якому відділенні банку Михайлівський. Кредитний менеджер створить витяг у паперовому варіанті, операція безкоштовна.

Виписку по руху коштів на картковому рахунку можна отримати практично в будь-який момент.

Переваги і недоліки даної кредитної картки порівняно з аналогічними картками інших банків

"Карта вболівальника" від банку Михайлівський доступна всім і кожному, враховуючи наявність громадянства України. Вона надає своєму власникові додаткові кошти, якими можна скористатися в будь-який момент. Саме оформлення карти безкоштовне,  обслуговування коштує грошей. Трохи зависока процентна ставка, однак, оплату відсотків можна уникнути в тому випадку, якщо користуватися пільговим періодом. Комісія при знятті готівки, вона відсутня, якщо "картою вболівальника" розплачуватися в магазинах. Додаткова зручність – величезна мережа банкоматів і терміналів самообслуговування по Україні. Можливість зняти готівку в якому-небудь іншому банкоматі. Процентна ставка однакова. В цілому, в застосуванні карта цілком зручна.

Поделитесь материалом со своими друзьями: