Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Партнерські карти банку Михайлівський. Умови і особливості

В Україні на ринку банківських послуг особливим попитом користується банк Михайлівський, пропонуючи партнерські картки. Банк має наступні партнерські карти:

Класифікаційна різновид партнерських карт свідчить про різному призначення. Вибір завжди залишається за клієнтом банку Михайлівський.  

Чому вигідно відкрити який-або картковий рахунок у банку Михайлівський?

Банк – Михайлівський- один з лідерів за обсягом вже випущених партнерських карт в Україні. У цьому полягає його основна перевага. Піклуючись про своїх клієнтів, банк захищає їх від несанкціонованих дій, які можуть вчинити треті особи. Це також можуть бути ризикові операції. Вони можливі і за межами України. В банку вигідно знімати з картки готівку. Тариф цілком доступний. У банку величезна мережа відділень та власних банкоматів, що дозволяє клієнтам отримувати готівку з цільовою карти де-небудь на території України. Банк Михайлівський дистанційно управляє рахунками, використовуючи мобільний телефон.

Переваги GLOBAL AUTO CARD

За своїм функціонуванням цікава партнерська карта GLOBAL AUTO CARD. Вона призначена для справжніх автолюбителів. Карта має ряд переваг від банку Михайлівський та партнерів проекту. Це лідер автомобільної галузі, компанії "Хюндай Мотор Україна",  мережа АЗС "Shell",  компанія  "Асістанс Сервіс", страхова компанія "Арсенал Страхування". Оформлення безкоштовне. Кредитна лінія карти - 50 000 тисяч гривень. Що стосується пільгового періоду кредитування – його тривалість – 60 днів. Відсотки розраховуються під 0,001% річних на операції оплати, що виробляються як у торговельній мережі, так і мережі Інтернет. Безкоштовний автомобільний ассистанс 24/7 надається на рік. Він являє собою технічну допомогу власникам авто, передбачаючи широкий перелік послуг Консьєрж-сервісу (в межах лімітів послуги безкоштовні, також як страховка). Партнерська карта  GLOBAL AUTO CARD пропонує програму лояльності Shell-SMART (знижка в межах  до 1 грн/л на пальне мережі АЗС Shell, нараховується 1000 привітальних SMART-балів на момент активації карти і по 1 SMART-балу за кожні 20 грн покупок у разі подальшого використання карти). Програмою передбачено обмін SMART-балів на різні подарунки.

Для оформлення партнерської карти як GLOBAL AUTO CARD потрібен паспорт позичальника (громадянство України) та ідентифікаційний код. Його вік від 23 до 65 років. При собі у нього повинно обов'язково бути свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Кредитна картка "ФОКС КЛУБ": умови користування

Актуальна наступна партнерська карта від банку Михайлівський – "Кредитна картка ФОКС КЛУБ". За її основу прийнято вважати бонусну платіжну co-brand карту, де кредитний ліміт до 50 000 гривень. Його дають під 0,001 % річних. Мова йде про операції оплати (торгова мережа та мережа Інтернет). Пільговий період кредитування – 60 днів. Партнерська карта підключена до програми лояльності мережі магазинів “Фокстрот. Техніка для дому" ФОКС КЛУБУ (www.my-comfort.com.ua). Тут їй можна розраховуватися. Власник карти на бонусний рахунок отримує, в середньому, 5,5% бонусів. Їх він витрачає на покупки будь-якої техніки в мережі магазинів “Фокстрот. Техніка для дому" (Більш детальна інформація знаходиться на сайті my-comfort.com.ua). Користувач кредитної картки ФОКС КЛУБУ  отримує ще понаднормові  бонуси: 0,5% бонусів від будь-яких торгових операцій по карті, здійснюючи покупки в мережі вищевказаних магазинів. За першу операцію по карті він отримує 50 акційних бонусів, роблячи покупки в мережі магазинів “Фокстрот. Техніка для дому".

Тип Кредитної карти ФОКС КЛУБ" - MasterCard World, валюта в гривнях. Кредитна лінія поновлюється. Оформлення просте. Платіжна картка неіменна, оформляється моментально. Що стосується відсоткової ставки за користування кредитом  після закінчення пільгового періоду, він становить 4,6% в місяць (операції з покупками і 5% в місяць (операції зі зняття готівкових коштів від суми фактичного використання кредитної лінії). Графік щомісячного погашення гнучкий. Потрібно покласти 3% від суми вже використаних коштів і оплатити поточні нарахування. До позичальника висуваються стандартні вимоги: паспорт (громадянство України), вік клієнта від 23 до 65 років, при собі він повинен мати ідентифікаційний номер.

Можливості партнерської карти "Прибуткова картка + Кредитка"

Прибуткова карта + Кредитка" -  універсальна банківська карта. Її  кредитний ліміт до 50 000 гривень. Період кредитування тривалий, становить 90 днів. Карта підключена до унікальною програмою лояльності КЛУБ ЕЛЬДОРАДО.

Розплачуючись такою картою, її власник отримує бонуси на свій бонусний рахунок, витрачає їх на придбання бажаної техніки в магазинах "Ельдорадо". Далі, за покупки в магазинах Ельдорадо клієнту нараховується 2% бонусів від вартості товару, а за покупки в будь-яких інших магазинах на території України і за кордоном, в т. ч. і за покупки в мережі Інтернет лише 1% бонусів від загальної вартості товару.

Можливості кредитної картки:

  • Безкоштовне зняття власних коштів без комісій в мережі Банку та мережі "АТМоСфера";
  • Зняття готівки у будь-якому куточку світу;
  • Можливість розплачуватися за послуги і товари у всіх магазинах країни за кордоном та в мережі Інтернет, використовуючи кредитний ліміт і особисті кошти;
  • Нагромадження до 2% бонусів;
  • Зберігання гроші від втрати або використання іншими особами (загублену або вкрадену картку блокують за зверненням до банку).

Оформлення карти просте, стандартне.

Преміальна картка MasterCard World Elite Eldorado для заможних клієнтів

Для заможних клієнтів призначена преміальна картка MasterCard World Elite Eldorado. Її власники вміють цінувати час і комфорт, будучи  користувачами послуг Консьєрж-Сервіс від ТМ "Ельдорадо" і "програми лояльності" КЛУБ ЕЛЬДОРАДО.

Карта партнерська, статус Клієнта банку. Вона найдорожча і престижна серед карт міжнародної платіжної системи MasterCard. Її розробляли спеціально для заможних людей, охочих отримати ексклюзивний банківський сервіс та унікальні привілеї.

Такою картою розраховуються в магазинах "Ельдорадо" і будь-яких інших магазинах, що розташовані на території України або за кордоном. Її власник отримує в межах 9% бонусів від загальної вартості товару. Гроші надходять на бонусний рахунок. Їх реально витратити на покупку бажаної техніки в мережі магазинів "Ельдорадо".

Переваги партнерської картки MasterCard World Elite Eldorado наступні:

  • Відновлювальна кредитна лінія - 150 000 грн;
  • Тривалий пільговий період кредитування – 90 днів;
  • Нарахування 25% річних на залишок власних коштів,  що знаходяться на рахунку;
  • Передбачений доступ в бізнес лаунж зони міжнародних аеропортів;
  • Оформляється страховий поліс для виїжджаючих за кордон;
  • Наданий персональний інформаційний помічник 24/7;
  • Від Ельдорадо видається послуга Консьєрж-сервіс;
  • Нараховується 9% бонусів від вартості покупки у разі розрахунків за послуги і товари;
  • Представляється набір не тільки додаткових послуг, але і пропозицій ексклюзивного характеру від MasterCard.

Партнерська платіжна картка "Експрес Фінанс" від банку Михайлівський

Платіжна картка "Експрес Фінанс" – це повноцінна платіжна карта з дебетової платіжної схеми обслуговування. Вона передбачає відкриття поточного рахунку в банку Михайлівський. Використовуючи її, можна розрахуватися за роботу, товари, послуги в торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет по всьому світу.

Платіжна картка оформлюється тільки для фізичних осіб, які користуються послугами ТОВ "Мікрокредитний центр БМ".

Платіжна картка МТС: програма лояльності

Платіжна картка МТС передбачає програму лояльності "МТС Бонус". Мова йде про можливість накопичувати бонуси, надалі обмінюючи їх на подарунки різного характеру. Це можуть бути послуги зв'язку - мобільний Інтернет, SMS, поповнення рахунку, хвилини, MMS. Є можливість отримати подарункові сертифікати – парфумерію, електроніку, косметику, туристичні та ресторанні послуги. Можлива передплата на популярні журнали. Подібні операції по партнерській карті стосуються преміальної платіжної картки МТС.

Здійснюючи по карті першу видаткову операцію, на її рахунок приходить 1 000 бонусів. В подальшому її використанні за кожні 5 гривень, що на карті, надходить 1 бонус. На залишок власних коштів нараховується 5% річних. Це  додатковий бонус.

Для отримання платіжної картки МТС, потрібно дотримуватися таких умов: тип карти повинен бути MasterCard World, валюта  гривнях, оформлення просте і миттєве, оскільки карта неіменна.   Її поновлювана кредитна лінія – це 50 000 грн. Вимоги до позичальника наступні: наявність паспорта (громадянство України), і индентификационный номер, його вік повинен становити 18 до 65 років.

Можливості платіжної картки МТС:

  • Економія власних коштів під 25% річних;
  • Можливість знімати власні кошти без комісій не тільки в мережах Банку Михайлівський, але і мережі "АТМоСфера";
  • Зняття готівки в якомусь куточку країни;
  • Розрахунок за послуги і товари в магазинах країни за кордоном та в мережі Інтернет, використовуючи особисті кошти і за рахунок кредитного ліміту;
  • Накопичення бонусів через кожні 5 грн. покупки передбачено 1 бонус;
  • Зберігання коштів від втрат або використання іншими особами (втрачена чи викрадена картка блокується після звернення в Банк Михайлівський).

Преміальна платіжна картка МТС: торгові операції і програма лояльності

Преміальна платіжна картка МТС - бонусна картка. Вона призначена для абонентів мобільного оператора МТС. Враховує переваги клієнта, підкреслюючи високий статус її власника. Відсоток на залишок власних коштів високий - 30% річних. За здійснені покупки, що були оплачені картою, бонуси накопичуються, оскільки карта підключена до програми лояльності МТС. Її перевага: можливість накопичувати бонуси за здійснення торгових операцій по карті, обмінюючи їх на подарунки за програмою лояльності "МТС Бонус".

  • нараховується 2 000 бонусів – це за першу видаткову операцію по карті;
  • за кожні 5 грн. покупки покладений 1 бонус;
  • 5% річних капає на залишок власних коштів – це додаткові бонуси.

Бонуси обмінюються на подарунки (програма лояльності "МТС Бонус"). Інформація цього характеру надана вище.

Поделитесь материалом со своими друзьями: