Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Всі способи активації карти Альфа Банку

Перед тим, як активувати карту Альфа-банку через інтернет в Україні, слід дізнатися, для чого проводиться дана процедура. Активація банківської картки реалізується з метою зняття обмежень на здійснення операцій з нею. Дані обмеження накладаються кредитною організацією для того, щоб виключити можливість доступу до продукту сторонніх осіб. До того моменту, поки активація не відбулася, власник картки не може нею користуватися.

Всі способи активації карти Альфа Банку

Можливо вам будуть цікаві й інші статті про карти Альфа Банку:

Способи активації

Суттєва перевага, яку має Альфа-банк активація картки може проводитися різними способами. Дана процедура здійснюється в банкоматах або на терміналах фінансової установи. Також можливий варіант з використанням системи інтернет-банкінгу.

Активація в банкоматі

Щоб зняти обмеження на проведення операцій по картці таким способом, необхідно вставити її в банкоматі і здійснити будь-яку дію — переглянути баланс, запросити видачу коштів, здійснити переклад. При повторному використанні держателю картки буде доступний широкий вибір операцій.

Активація через POS-термінал

Якщо ви не встигли розібратися з тим, як активувати карту Альфа-банку через інтернет, можна скористатися цим способом. Для цього слід відвідати будь-яке відділення банку та надати платіжну картку касирові. Після введення PIN-коду і проведення будь-якої з операцій продукт буде активовано.

SMS-банкінг

Банківська карта прив'язана в телефонним номером власника. Відправивши текстове повідомлення, в тілі якого вказані останні чотири цифри картки, можна активувати її. Згодом послуга SMS-інформування дозволяє контролювати рух коштів по ній.

Як активувати карту Альфа банку через інтернет в Україні

Інтернет-банкінг

Перед тим, як активувати картку Альфа-банку (Україна) через інтернет, необхідно зареєструватися в системі інтернет-банкінгу. Потім у особистому кабінеті слід увійти в розділ «Управління картами» і зробити бажану дію. Тут же можна переглядати баланс, переглядати баланс, змінювати кредитні ліміти і блокувати рух коштів без звернення в банк.

Що в підсумку?

Активація карти є процедурою, після проведення якої всі умови договору між фізичною особою та банківською організацією набирають чинності. Вона може проводитися різними способами, але найбільш зручним з них є активація через інтернет. Дана опція дає можливість активувати картку, не залишаючи меж власного будинку.

Поделитесь материалом со своими друзьями: